Обгортання - ефективний метод лікування целюліту, який поліпшує рельєф поверхні шкіри, усуваючи набряклість і ефект апельсинової кірки, пом'якшує і розгладжує шкіру, повертає їй еластичність, сприяє зниженню ваги, виведенню токсинів, стимулює клітинний метаболізм. Обгортання бувають гарячими і холодними. Гарячі обгортання, розширюючи кровоносні судини, прискорюють виведення токсинів. Вони допомагають при твердому целюліті, але при захворюваннях судин протипоказані. Холодні обгортання, звужуючи кровоносні судини, тонізують шкіру це корисно при м'якому, або в'ялому, целюліті.

Наші фахівці користуються косметикою Лабораторії Physiolab, яка була заснована в 1978 році у Франції, в мальовничому місці Сабле сюр Сарт. Косметична лінія Лабораторії Physiolab, включає в себе унікальні, професійні програми та препарати для домашнього догляду. Комплекс препаратів для професійного догляду за тілом створений на основі комбінацій ефірних масел.

У світі косметології і медицини винайдено не мало методів позбавлення від целюліту, частина з яких використовуються до цих пір, а інша частина вже безнадійно застаріла. Однак у даний момент найефективнішою методикою вважається поєднання ендермологіі LPG та обгортання, яка дає помітний результат з першої процедури, не має серйозних протипоказань і не викликає неприємних відчуттів.

Целюліт - це популярне нині назва специфічних жирових відкладень в області стегон, сідниць і плечей у жінок, які в результаті призводять до того, що шкіра в цих проблемних зонах тіла, якщо стиснути її рукою, стає схожою на апельсинову кірку.

Французькі лікарі вважають, що целюліт - це не просто жир, а субстанція, що утворюється на основі затримки зайвої води в організмі. Вони стверджують, що целюліт викликається взаємодією жіночих гормонів з водою і шлаками і в особливо запущених випадках може призвести до серйозних відхилень у стані здоров'я, таким як артрит.

Отже, перш за все треба з'ясувати, чи є в тілі целюліт? Одним з основних ознак є наявність в окремих частинах тіла ямочок. Можна з упевненістю сказати, що у вашому тілі є відкладення целюліту в області ніг, якщо на них з'являються ямочки, коли ви стоїте. Ще однією характерною ознакою є те, що в області відкладення целюліту шкіра на дотик холодніша. Ця особливість є наслідком поганого кровообігу у згаданих областях. Майже у всіх випадках шкіра в області формування целюліту біліше і гірше піддається впливу сонячних променів, ніж шкіра здорових частин тіла.

Целюліт не є м'язовою тканиною, але це і не жирова тканина. Тому що шкіра на м'язової тканини не має ямочок, не має ямочок і шкіра на звичайній жирової тканини. Якщо ви натиснете на область тіла, в якій є відкладення целюліту, то виявите, що шкіра там залишається в деформованому стані набагато довше, ніж шкіра після натискання, наприклад, в області передпліччя